DELFIN SPORTEGYESÜLET SZÉKESFEHÉRVÁR

Versenyúszás a Delfinben!

Azok a fiatalok, akikben megvan a versenyszellem, szakképzett edzőink segítségével elidulhatnak a siker felé vezető úton.

Edzés, versenyúszás

Ebben az évben is folytatjuk, az edzéseket , kondicionáló úszást az egyesületben

A kezdő-középhaladó-haladó tanfolyam után az edzés előkészítő /edzés/a következő lépcsőfok. Ide várjuk az úszást szerető,bajnok akarok lenni gyerekeket és azokat is, akik a biztos úszás tudás megszerzése után a kondicionáló úszó csoportunkban szeretnének részt venni, heti 3-4 alkalommal. Az egyesületünkbe sportoló diákoknak igazolást adunk a heti 2 testnevelés óra alóli felmentésre.

Tagsági díj:

14.500 Ft/hó / - heti 2-6 alkalom + a sportolói óra díja 6.200 Ft/hó ami a hónapban számtalan belépésre lehetőséget nyújt. Természetesen a sportolói óra csak opció.

9.500 Ft/hó - heti 1 alkalom.

Edzések 33m-es medencében: h-ksze-cs-p : 7:00 szo 8:00, h-k-sze-cs-p 15:00, 17:00 , 18:00

A belépőjegyet /kedvezményes , kisérő jegy/ az uszoda pénztárában lehet megvásárolni. https://www.csitaryuszoda.hu/ a diákigazolványt hozd magaddal, csak így lehet kedvezményes jegyet vásárolni.

Jelentkezés, információ: szeptember 5-től a Csitáry G.Emil uszoda előcsarnokában lévő Delfin Sportegyesület Arena Sportboltjában hétköznap 15:00 – 18:00 között.

Szeretettel várunk Mindenkit a Delfin Sportegyesület csapatába.

Elérhetőségeink

8000 Székesfehérvár, Mészöly G.u. Csitáry G.Emil Uszoda (http://www.csitaryuszoda.hu)További információk az uszoda elõcsarnokában lévő Arena sportboltban, ahol az úszáshoz szükséges felszerelés is megvásárolható hétköznap 15:00-18:00 között.

Edzések, úszótanfolyamok helyszíne:

8000 Székesfehérvár, Mészöly G.u. Csitáry G.Emil Uszoda (http://www.csitaryuszoda.hu)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.