DELFIN SPORTEGYESÜLET SZÉKESFEHÉRVÁR

Tisztelt Adófizetők, Szülők, Tagjaink és Szimpatizánsaink!A Delfin Sportegyesület egy olyan közösség, amelynek célja az úszás szeretetének átadása,valamint a gyermekek, fiatalok sportolási lehetőségeinek biztosítása. Ahhoz, hogy ezeket acélokat elérjük és továbbra is minőségi programokat kínáljunk, szükségünk van atámogatásukra. Kérjük, hogy jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásakor jelöljék meg aDELFIN SPORTEGYESÜLETET kedvezményezettként. A felajánlott összegből szeretnénkbővíteni utánpótlás csoportjaink úszáshoz szükséges eszköztárát. A felajánlásokat az alábbiszámlaszámra várjuk: Számlaszám: 11736116 - 20100597Adószám: 19091952-1-07. Tisztelettel köszönjük, hogy támogatják a Delfin Sportegyesületet.🐬🐬🐬Uszoda: ÜNNEPI NYITVA TARTÁS 2023.04.07.
Péntek: ZÁRVA2023.04.08.
Szombat: 06:00-20:002023.04.09.
Vasárnap: ZÁRVA2023.04.10.
Hétfő: ZÁRVA2023.04.11.
Kedd : 05:30-21:00 már minden a szokásos rend szerint
Pénteken és hétfőn elmarad minden foglalkozás.
Mindenki a saját  edzőjétől kérdezze meg az elmaradt óra pótlásának időpontját.
Bandi bá csoportjának szombaton  8:00 -9:30 -ig lesz edzés.


BIZTOSAN NYITVAMARAD AZ USZODA - 127 MILLIÓS TÁMOGATÁST KAPOTT VÁROS

Sportszakmai és stratégiai szempontok figyelembevétele mellett a Kormány úgy döntött, hogy országszerte több uszoda, köztük a székesfehérvári Csitáry uszoda nyitvatartási költségeinek jelentős részét átvállalta. A támogatás mértéke eléri a 127 millió forintot - írta pénteken délután Facebook oldalán Vargha Tamás Székesfehérvár országgyűlési képviselője és Cser-Palkovics András polgármester.


Ezt megúsztuk :) Az uszoda nem zárt be ezért folytatni tudjuk minden csoportban az úszást , a délelőtti óvodás
csoportoknak is szervezzük a tanfolyamokat.
2023. január 09-től új tanfolyamok  indulnak kezdő-középhaladó-haladó csoportokban valamint a kondicionáló csoportunkban is. Jelentkezni az uszoda előcsarnokában lévő Arena sportboltban lehet, és edzők elérhetőségein.
Szeretettel várjuk a "régi" és az új delfineseket. Buborék csoport 2023. február 15-én kezdődik.


Az uszoda nem zár be, de jelentősen megemelkedett a pályadíj ,a belépőjegy ára  és a sportolói óra díja is. Emiatt a   tagsági díj az egyesületnél is emelésre került. Az elnökség döntése értelmében tagdíj:
14.500 Ft/hó  + 6.200Ft/hó sportolói óra havi belépés korlátlan / edzések/                      
14.500 Ft Ft/hó  2 v 3 heti edzésen, tanfolyamon való részvétel , belépőjegyet az uszoda pénztárában kell megvenni
9.500 Ft/hó  a heti 1 foglalkozáson való részvétel belépőjegyet az uszoda pénztárában kell megvenni
A tagdíj befizetése: tárgyhó 5-ig /esetleg tárgyhó 10-ig /készpénz vagy bankkártyával fizetés az uszoda előcsarnokában  az ARENA sportboltban.
Utalás a Delfin Sportegyesületbank számlájára: 11736116-2010059 Delfin SportegyesületDr. Cser-Palkovics András
Az elmúlt hetekben rendszeresen tárgyaltunk a kormányzattal azenergiaválság és annak következményei kapcsán. Eddig nem hoztam nyilvánosságra ezeket az egyeztetéseket, mert nem szerettem volna hiábavaló reményeketkelteni, ameddig nem fix egy-egy megállapodás. Most azonban egy fontoseredményt bejelenthetünk - az uszoda nyitva tartásával kapcsolatban - Vargha Tamássalközösen, akinek a közbenjárását most is köszönöm! A Kormány érti és érzi, hogy bizonyos sportlétesítmények, ígykülönösen az uszoda nagyon nehezen pótolható, de fontos és népszerű sportolásilehetőséget nyújtanak, ezért biztosítja Fehérvár számára annak a pénznek a nagyrészét, ami a Csitáry uszoda főépületének novemberi és decemberi nyitvatartásához kell! Ez körülbelül 80 millió forintot jelent, ami aköltségnövekedés mintegy 70-80%-át fedezi. A fennmaradó részt a városbiztosítja. Ez azt jelenti tehát, hogy a korábbi közgyűlési döntést mamódosítottuk és így szerencsére október 31-én nem zár be az uszoda főépülete,hanem december 31-ig biztosan nyitva tudjuk azt tartani és csak a sátrat zárjukbe erre az időszakra. Hogy mi következik januártól, azt egyelőre nem tudomÖnöknek megmondani, tárgyalunk majd természetesen arról is. Minden a távhő áránés az energiahelyzeten múlik. Ebben a nehéz helyzetben egyszerre egy lépésttudunk tenni, bízom azonban abban, hogy ez a lépés elnyeri mindenuszodalátogató tetszését! A mostani döntés azért is különösen fontos előrelépés, mert ígyvan lehetőség folytatni az óvodai és iskolai úszásoktatást, ami kiemelttársadalmi célja a városunknak és komoly segítség az iskoláknak, óvodáknakegyaránt.Mindeközben a jövővel is foglalkozunk. A Városgondnokságelkezdte az uszoda épületének energetikai felújítását tervezni és előkészíteni.Ez egy hosszabb és komplex munka lesz, valószínűleg milliárdos értékűberuházás. Szeretnénk előkészíteni a felújítást, hogy amint lesz fedezet rá,indulhassanak is a munkálatok. Köszönöma Kormány támogatását, külön Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár úrsegítségét, amivel sportszakmai alapon az ország számos településén támogatjákaz uszodák működtetését. Jó bizonyítéka ez annak, hogy ha az önkormányzat és azállam összefognak, a legnehezebb helyi kihívásokat is meg tudjuk oldani.  

Elérhetőségeink

8000 Székesfehérvár, Mészöly G.u. Csitáry G.Emil Uszoda (http://www.csitaryuszoda.hu)További információk az uszoda elõcsarnokában lévő Arena sportboltban, ahol az úszáshoz szükséges felszerelés is megvásárolható hétköznap 15:00-18:00 között.

Edzések, úszótanfolyamok helyszíne:

8000 Székesfehérvár, Mészöly G.u. Csitáry G.Emil Uszoda (http://www.csitaryuszoda.hu)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.