DELFIN SPORTEGYESÜLET SZÉKESFEHÉRVÁR

2009 A felnõtté lett ifjú A fehérvári serdülõ úszó felnõtt országos magyar bajnoki érme

Székesfehérvár -A Delfin-Tiffer'21 ifjú, tehetséges versenyzõje már bekopogtatott a felnõtt lét kapuján a rövidpályás úszó ob-n.

Csurgai Horváth Gergely, az egyesület ifjú tehesége még a serdülõ korosztályhoz tartozik, de a felnõtt rövid­pályás országos bajnokságon szerzett váltó bronzérme méltán avatja immár felnõtté.

- "Kicsiként" az a tény, hogy a felnõttek között versenyezhettem, nagy kihívás volt a számomra, ugyanakkor az elért eredmény nagy siker. Szerencsére a felnõttkorú társak bizalmát éreztem, élvez tem, tanácsokkal láttak el, és motiváltak a minél jobb eredmény elérésben. Persze ennek ellenére izgultam a rajt elõtt. Most, hogy már érmesnek mondhatom magam a nagyok között, elsõsorban magammal ez pedig a magyar bajnoki cím vagy a dobogó, de az Arany Üstön, vagy augusztusban a korosztályos ob-n kell majd elõször bizonyítanom. Persze, hogy nyerni szeretnék, de tudom, ezért sokat kell még dolgoznom. Titkos vágyam is van, mégpedig az, hogy a hazai eredményeimnek köszönhetõen jussak el a -nemzetközi versenyekre - jelentette ki az ifiú.

- Gergõt nagyon tehetségesnek tartom, gyerekora óta nálam úszik. Még a hosszabb távokon jó, ami tudatos, mert ahogy öregszik, úgy válnak rövidebbé az úszott távok. A százhalombattai váltó számok rövid távjainak sikerével megelõzte a szakmai elvárásokat, így gyorsítható a fejlõdésének üteme - vélte versenyzõjérõl Dániel András, az egyesület szakvezetõje.

Forrás: Fejér Megyei Hírlap

Elérhetőségeink

8000 Székesfehérvár, Mészöly G.u. Csitáry G.Emil Uszoda (http://www.csitaryuszoda.hu)További információk az uszoda elõcsarnokában lévő Arena sportboltban, ahol az úszáshoz szükséges felszerelés is megvásárolható hétköznap 15:00-18:00 között.

Edzések, úszótanfolyamok helyszíne:

8000 Székesfehérvár, Mészöly G.u. Csitáry G.Emil Uszoda (http://www.csitaryuszoda.hu)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.