DELFIN SPORTEGYESÜLET SZÉKESFEHÉRVÁR

2007 Fehérvári érmek Bécsbõl Nemzetközi úszósikerek, és világbajnoki indulók fogadása

Budapest/Bécs - Nagyüzem van az úszósportban. Az ob-ra készülõben mindkét fehérvári egyesület Bécsben szerepelt.

A napokban dr. Lamperth Mónika önkormányzati és területfejlesztési miniszter fogadta az öttusázókat (köztük Vörös Zsuzsa, Máthé Vivien, Horváth Viktor), az úszókat, a delfines Kerékjártó Tamást, valamint a jégkorongozókat, köztük az Alba Volán-Fevita összes válogatottját. Valamennyien miniszteri dicséretben részesültek.
Az úszók Bécsben vettek részt az Ausztria Meeting nevû nemzetközi viadalon, mégpedig két fehérvári klub versenyzõi. Mérlegük: 2 arany, 4 ezüst, 2 bronz. A delfines Pincés Dorottya és Lukóczki Károly a dobogó felsõ fokára állhatott. Bordás Péter is elismerést érdemel két ezüstjéért, míg Csurgai Horváth Gergely bronzot tempózott. A megyeszékhely másik úszóegylete, a Hullám '91 UVE részére Menyhárt Attila és Varró Gergõ ezüstöt, Kócz Enikõ bronzérmet nyert.

Forrás: Fejér Megyei Hírlap

Elérhetőségeink

8000 Székesfehérvár, Mészöly G.u. Csitáry G.Emil Uszoda (http://www.csitaryuszoda.hu)További információk az uszoda elõcsarnokában lévő Arena sportboltban, ahol az úszáshoz szükséges felszerelés is megvásárolható hétköznap 15:00-18:00 között.

Edzések, úszótanfolyamok helyszíne:

8000 Székesfehérvár, Mészöly G.u. Csitáry G.Emil Uszoda (http://www.csitaryuszoda.hu)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.