DELFIN SPORTEGYESÜLET SZÉKESFEHÉRVÁR

2002 A legjobb úszóeredmények A fehérvári sportolók lassan kinövik az uszodát

A nemrég véget ért országos úszóbaj-nokságon szépen szerepeltek me gyénk versenyzõi. Ezúttal a fe hérváriak szereplésérõl lesz szó, s aki értékel: Dániel András, a városi úszószövetség elnöke.
- Az ob-n elért bronzérem, a két negyedik, az egy ötödik, a két hatodik, a két hetedik és az egy nyolcadik hely a város fiatal úszósportjának az eddigi leg jobb eredménye - mondta. - A Delfin SE 25, a Hullám '91 14 bajnoki pontot szerzett, s ez is jelzi, hogy érdemes sokat dol gozni. Pozitívum, hogy a fiú versenyzõk eljutottak arra a fok ra, amikor már országosan szá molni kell velük. A delfines Né meth Ádám, Kovács György, Papp Gergely, Madár Bálint, Decsi Eszter, Kokas Ágnes, Far kas Judit, Sebesi Dorina, Papp renáta és a hullámos Szép Edina jutott a döntõbe.
- Milyen lehet a város úszó sportjának a jövõje?
- Nem látom rózsásnak a helyzetet. A helyhiány a legfõbb gond, hiszen a két úszóegyesü let, az öttusázók, a vízilabdázók, a szinkronúszók lassan kinövik az uszodát, arról nem is beszél ve, hogy a város polgárai is jog gal igénylik a vízfelületet. Elõbb-utóbb foglalkozni kell a strand sátorral történõ befedésé nek a gondolatával.

Forrás: Fejér Megyei Hírlap

Elérhetőségeink

8000 Székesfehérvár, Mészöly G.u. Csitáry G.Emil Uszoda (http://www.csitaryuszoda.hu)További információk az uszoda elõcsarnokában lévő Arena sportboltban, ahol az úszáshoz szükséges felszerelés is megvásárolható hétköznap 15:00-18:00 között.

Edzések, úszótanfolyamok helyszíne:

8000 Székesfehérvár, Mészöly G.u. Csitáry G.Emil Uszoda (http://www.csitaryuszoda.hu)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.